Här trivs jag

Just nu är jag i en tidpunkt i livet där jag trivs otroligt bra. Min fina underbara häst går bättre än någonsin och hon gör mig så himla glad och full med motivation varenda dag. Min lilla gosiga hund utmanar mitt tålamod varenda dag men jag älskar den lilla muppen med hela mitt hjärta och han är oumbärlig på kvällarna när det är dags för te och filmmys, vovven är helt klart det ultimata sällskapet.

Jag har flyttat hemifrån till min lägenhet som jag bara älskar och som jag håller på för fullt med att inreda precis så som jag vill ha det. Jag har ett sommarjobb som undersköterska på en kirurgisk avdelning på sjukhuset med grymma arbetskompisar som även är grymma att umgås med på fritiden. Jag har även så otroligt mycket stöttning från både mina närmsta vänner och familj.

Just nu är det bara väldigt underbart att vara jag! Ni vet den där känslan när allt bara faller på plats och det är fullkomlig ordning på allting? Så känns det nu. Jag är peppad, har energi och är rent ut sagt så jäkla glad hela tiden.

Det är så otroligt skönt att ha kommit hit och jag kan planera inför hösten, formulera fram mål och önskningar med ridningen och livet i största allmänhet. När jag får lägga all energi på det jag älskar mest - ridningen - då fungerar jag som bäst som människa. Låter säkert löjligt för de som kanske inte hållit på med hästar, men för mig är det verkligen så. En vecka med motiverad träning där jag hållit mig till planeringen och fått igenom det jag har velat och pysslat om Siivisen på alla sätt och vis. Då jag nöjd!

För att ni ska kunna hänga med ännu mer i mitt tänk så kommer jag lägga ut veckoplaneringar. Funderar även på att göra lite inlägg om hur jag tänker kring träning, utfodring, vila etc. Det tycker jag alltid är intressant, då i princip alla hästägare har sina knep och metoder.

Stay tuned och jag lovar att ni inte kommer ångra er! :-)